vestemean

Profesorul universitar Lucia Veștemean a pierdut lupta cu viața la vârsta de 86 de ani.

”Cu profund regret, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Științe Economice, anunță trecerea în neființă a doamnei Profesor Lucia Veștemean (19 iunie 1937 – 29 ianuarie 2023).

Absolventă a Academiei de Științe Economice din București, Facultatea de Comerț, membru al Asociației Naționale de Merceologie, doamna profesor a dedicat 50 ani învățământului economic sibian. Doamna profesor a pregătit zeci de generații de elevi ai Liceului Economic din Sibiu, 25 de ani profesor și director adjunct al liceului în două mandate. Începând cu anul 1991 a pus bazele noilor specializări economice înființate la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, fiind titulara cursului de Merceologie. În cei 25 de ani petrecuți la catedra universității sibiene, domnia sa a participat cu profesionalism și dedicare la pregătirea miilor de absolvenți specializați în domeniile comerțului, serviciilor, turismului și producției alimentare.

Va rămâne în amintirea tuturor celor care au cunoscut-o, colegi și absolvenți, un model de dascăl.

Drum lin doamnă profesor!” transmit reprezentanții Facultății de Științe Economice. Slubja de înmormântare a avut loc marți, 31 ianuarie 2023, la ora 10, la Capela Caritabil de pe strada George Bacovia.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

2 Commentarii

Comentariu