video culiță sterp a vizitat așii amanetului din sibiu - a pus ochii pe un televizor

Casa de amanet Liquid Money – Așii Amanetului a devenit cunoscută printre vedetele autohtone. Dacă Liuviu Vârciu deja este familiarizat cu serviciile oferite de Așii Amanetului și Oana Radu aproape și-a amanetat ceasul, a venit și rândul lui Culiță Sterp să treacă pragul magazinului de pe strada Șoseaua Alba Iulia, nr.67.

Culiță Sterp s-a arătat impresionat de sutele de obiecte care pot fi cumpărate, de serviciile diverse, dar și de atmosfera prietenoasă de la cea mai cunoscută casă de amanet din Sibiu. „Puteți să veniți să cumpărați, să vindeți, să dați în consignație să faceți absolut orice vreți cu orice lucru de care vreți să vă scăpați. Domnii îl evaluează, spun cât ar costa, dacă vreți să îl vindeți pe loc sau să faceți un schimb și să luați ce vreți voi din magazin. Este un proiect unic în țară, ceea ce fac Așii Amentului de pe History, asta fac și cei de la Sibiu”, spune artistul.

Cântărețul a negociat cu Așii și a rămas uimit de prețurile reduse la care poți achiziționa unele obiecte. Bineînțeles, și mașina de epocă din fața magazinului i-a făcut cu ochiul artistului.

Citește și: VIDEO Liviu Vârciu, în vizită la Liquid Money – Servicii accesibile românilor din toată țara


Negocieri prin Video Call, doar la Liquid Money – Așii Amanetului

Liquid Money – Așii Amanetului au devenit cunoscuți și pe plan național și internațional datorită serviciilor variate pe care le oferă, de la amanetare, schimburi, negocieri, până la regimul de consignație. Pentru ca românii să nu fie nevoiți să vină până la Sibiu să afle valoarea unui obiect pe care vor să îl vândă, ei pot discuta printr-un Video Call cu Așii Amanetului detalii și pot negocia prețul. Dacă sunt mulțumiți de preț, prin intermediul Poștei Române, clienții pot trimite produsul pe strada Șoseaua Alba Iulia, nr. 67.

Serviciul de consignație de la Liquid Money este unul avantajos pentru pasionații de artă, colecționari și pentru persoanele obișnuite care vor să valorifice obiecte pe care nu le folosesc pentru o scurtă perioadă de timp.  Citește și: VIDEO Regim de consignație profitabil la Liquid Money – Așii Amanetului – „Procesul este unul simplu”

Pe lângă serviciul de consignație, la Liquid Money se pot amaneta obiecte, se pot face schimburi și se pot cumpăra produsele care „fac cu ochiul” clientului la un preț avantajos. Citește și: VIDEO Amanetarea la ”Liquid Money – Așii Amanetului”, cea mai avantajoasă din Sibiu – „La noi totul se negociază”

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică