notă aproape perfectă pentru ovidiu dragoman pentru nou mandat de manager la casa de cultură a municipiului sibiu - „au avut loc discuții serioase pe unele teme”

Primăria Municipiului Sibiu a publicat rezultatele privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, a rezultatelor evaluării proiectului de management la Teatrul Național Radu Stanca și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu ale celei de-a doua etapă. Cei doi candidați au obținut note foarte mari la evaluare.  

În cursa pentru un nou mandat s-au înscris Ovidiu Dragoman pentru Casa de Cultură și Constantin Chiriac, pentru Teatrul Național „Radu Stanca”. Cei doi au obținut în prima etapă de evaluare notă maximă, iar la a doua etapă Ovidiu Dragoman a obținut nota 9,94, iar Constantin Chiriac a obținut nota 10.

Întrebat ce părere are despre nota obținută și de ce consideră că la a doua etapă a obținut o notă mai mică, Ovidiu Dragoman a susținut că interesul său nu s-a axat niciodată pe o notă. „Nu știu să vă spun, probabil nu am meritat nota maximă, oricum lucrurile acestea pentru mine nu au fost niciodată importante, o notă, de la zecimale la un întreg” a spus acesta.

Oamenii de cultură ai Sibiului în comisie

Comisia de evaluare a fost alcătuită din numeroase nume mari ale centrelor culturale din Sibiu, iar discuțiile purtate au fost serioase și dedicate în totalitate viitorului cultural al orașului Transilvănean.

„A fost o comisie foarte „cunoscătroare” ca să zic așa, a fost directorul Filarmonicii, directorul de la Muzeul Brukenthal, directorul de la Muzeul ASTRA, oamenii care știu despre ce este vorba și care la rândul lor sunt din domeniul cultural. Au avut loc discuții destul de serioase pe unele teme acolo, sperăm că ele vor lăsa și urme, iar în viitor vom putea vorbi de o infrastructură culturală a Sibiului îmbunătățită. Timpul ne va arăta dacă da sau ba” a spus Ovidiu Dragoman.

Citește și: Ovidiu Dragoman în cursa pentru nou mandat de manager la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu – „Va fi ultima mea candidatură”

Ultima oră

Comentariul meu