whatsapp image 2023 03 31 at 10.24.58

Angelika Maurer, tânăra dispărută în urmă cu aproape doua luni a fost din nou căutată. De data asta în lacul de la Muzeul Astra.

Muzeul Astra se află în Pădurea Dumbrava, destul de aproape de locul unde au fost descoperite telefonul mobil, ochelarii de vedere şi portmoneul tinerei. Angelika ar fi putut escalada gardul din jurul parcului care găzduieşte muzeul şi aşa ar fi putut ajunge în lac, relatează PROTV.

CITEȘTE ȘI: Noi detalii despre studenta dispărută la Sibiu – Angelika lipsea de la examene – Profesor: ”Nu cred că s-a sinucis”

Nu există indicii solide să fi făcut asta, însă politiştii au vrut să elimine această variantă. La cautări au participat trei scafandri care au folosit inclusiv o cameră subacvatică, însă operaţiunea s-a încheiat fără niciun rezultat.

whatsapp image 2023 03 31 at 10.24.59

”În cursul zilei de ieri, 30 martie, polițiștii sibieni, cu sprijinul pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, au continuat căutările în teren pentru găsirea Angelikăi Maurer.

În zona lacului din Muzeul Astra, forțele din cadrul I.S.U. Sibiu, printre care 3 scafandri, cu ajutorul unei bărci pneumatice și a unei autospeciale de primă intervenție, au efectuat căutări atât la suprafața apei, cât și sub apă, rezultatul fiind însă unul negativ.

Acțiunile polițiștilor continuă în vederea depistării de noi indicii și mijloace de probă ce pot lămuri situația tinerei căutate.” a transmis Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

cautari angelika 2 1

Angelika Maurer, studenta din Sibiu, este de negăsit de aproape două luni

Angelika are 25 de ani, înălţime de un metru şi 65 de centimetri, ochi verzi şi părul şaten deschis de lungime medie. La data dispariţiei, purta palton, pantaloni şi ghete, toate de culoare închisă. Oricine poate da informaţii este rugat să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată secţie de poliţie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu