planuri ambițioase pentru sezonul viitor la fc hermannstadt - ștefan băcilă: ”în principiu, ne gândim la play-off”

Ștefan Mihai Băcilă, principalul acționar de la FC Hermannstadt spune că rezultatele pozitive din ultima perioadă ale echipei sunt normale, raportat la condițiile foarte bune asigurate de club pentru jucătorii pregătiți de Marius Măldărășanu. Cu salariile la zi, sibienii beneficiază și de prime consistente la fiecare meci, dar și de bonusuri pentru obiectiv.

”Sper să câștigăm și să facem puncte în continuare, nu ne culcăm pe o ureche, treaba nu este încă rezolvată. Echipa este pe pantă ascendentă, pe care și trebuie să fie. Este normal să fie rezultate, pentru că avem toate condițiile, plus o atmosferă bună, e normal să avem parte de rezultate bune” spune Băcilă.


Managerul de la SC Terra Building SRL anunță că echipa de fotbal va avea planuri mai ambițioase în sezonul viitor, după ce trupa lui Măldărășanu își va asigura menținerea în Liga 1.  ”În principiu, planurile noastre pentru sezonul viitor sunt de play-off, dar trebuie întâi să stabilim bugetul și în funcție de venituri, vom vedea care va fi obiectivul. Nu vrem să mai trecem prin ce am trecut anul trecut, când au fost acele probleme cu banii” a explicat Ștefan Băcilă.

Ieșirea clubului din insolvență se poate produce în viitor, în funcție de banii care vor veni la club. FC Hermannstadt este în insolvență din octombrie 2021 și până la ieșire, nu are drept de participare în cupele europene. ”Facem eforturi să ne ținem de planul de reorganizare. Dacă avem resurse materiale, echipa poate ieși oricând din insolvență, ideea este însă să avem aceste resurse” a mai adăugat principalul finanțator de la FC Hermannstadt.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică