video neamțul vesel limaj, la primul gol pentru sibiu - ”tratăm toate meciurile ca pe finale”

Mijlocașul german Vesel Limaj (26 ani) a reușit sâmbătă, primul său gol pentru FC Hermannstadt. Neamțul a deschis scorul în disputa de pe Stadionul Municipial, câștigat de sibieni contra celor de la FC Argeș, scor 2-1, în etapa 4 din play-out-ul Superligii. În plus, Limaj a contribuit și la marcarea celui de-al doilea gol și a fost desemnat omul meciului FC Hermannstadt – FC Argeș 2-1.

”A fost un meci greu cu FC Argeș, sunt foarte fericit că am înscris primul meu gol la FC Hermannstadt, dar și foarte fericit pentru cele trei puncte. Victoria este foarte importantă și trebuie să continuăm la fel și să ne concentrăm acum pe următorul meci. Trebuie să jucăm la fel și în meciul următor, și în cele viitoare, suntem jucători profesioniști și trebuie să tratăm toate meciurile ca pe niște finale” a spus Vesel Limaj.

Neamțul fost format la grupele de copii și juniori ale cluburilor Energie Cottbus și Hamburger SV. În cariera sa a mai jucat la SV Horn(Austria), FK Bylis, FK Kukesi și KF Tirana(Albania).

Limaj are 10 jocuri în acest an pentru FC Hermannstadt.

Ultima oră

Comentariul meu