continental românia păstrează poziția de lider: cel mai dorit angajator din domeniul automotive în țară și urcă în topul general al angajatorilor

Continental România se menține în topul angajatorilor preferați din domeniul Automotive la nivel național, ocupând locul 1 pentru al doilea an consecutiv. De asemenea, compania a urcat pe podium în clasamentul general al celor mai dorite angajatori din România, situându-se pe locul 2 în Top 100.

Studiul „Cei Mai Doriti Angajatori” este realizat de către Catalyst Solutions de 18 ani consecutiv și reprezintă cel mai cuprinzător instrument de măsurare a nivelului de atractivitate al angajatorilor la nivel național. Chestionarul prin care participanții sunt întrebați „Care sunt cei mai doriti 5 angajatori pentru care ați dori să lucrați?” a generat 14.446 de răspunsuri libere și neasistate. Participanții la studiu includ atât tineri la început de carieră, cât și profesioniști din România, din domeniile științelor sociale, business, inginerie și IT&C. Pe baza răspunsurilor lor, Catalyst Solutions evidențiază TOP 100 Cei Mai Doriti Angajatori de pe piață.continental românia păstrează poziția de lider: cel mai dorit angajator din domeniul automotive în țară și urcă în topul general al angajatorilor

„În fiecare an reușim să realizăm proiecte care evidențiază munca de zi cu zi a colegilor noștri. Munca bine făcută pe care o desfășoară este cel mai bun exemplu care ilustrează modul în care funcționează cultura organizațională, precum și valorile în care compania crede cu tărie: mentalitatea de învingător, încrederea, libertatea de acțiune și solidaritatea. Prin munca în echipă, demonstrăm că oamenii sunt cei care pun lucrurile în mișcare, care modelează viitorul și care îmbunătățesc continuu fiecare aspect al activității companiei. Le mulțumesc tuturor celor care pun viitorul în mișcare în fiecare zi, deoarece acest rezultat le aparține!” a declarat pentru catalyst.ro, Lucia Brădean Iliescu, Șefa Departamentului de Resurse Umane Continental România.

Pe lângă anunțarea celor mai doriti angajatori din România pentru anul 2023, studiul oferă informații valoroase pentru antreprenori și specialiștii în resurse umane cu privire la opiniile și comportamentul candidaților actuali de pe piața muncii.

De exemplu, 71% dintre respondenți își aleg angajatorul în funcție de pachetul salarial oferit. Pentru 50% dintre ei, accesul la beneficii atractive este important. Bunăstarea la locul de muncă poate fi asigurată prin stabilitatea unui loc de muncă, o atmosferă plăcută de lucru și un echilibru între viața profesională și cea personală a angajatului. Aceste trei argumente se află printre principalele criterii pentru alegerea unui angajator pentru cei 14.446 de respondenți.

Perfomanța este anunțată și pe Pagina de Facebook Continental România:

Continental România continuă să fie un lider în industria automotive din România și se angajează să ofere un mediu de lucru atrăgător și condiții de dezvoltare profesionale pentru angajații săi. Cu o echipă dedicată și o cultură organizațională puternică, compania este recunoscută ca un angajator de top și se bucură de încrederea candidaților pe piața muncii.

Ultima oră

Comentariul meu