shopping city sibiu alături de maratonul internațional sibiu

 În 27 și 28 mai, Shopping City Sibiu ia startul la cea de-a 12-a ediție a Maratonului Internațional Sibiu, în sprijinul copiilor cu deficiențe neuromotorii din cadrul proiectului „Fiecare pas contează” al Asociației Copil Unicat, pentru a-i ajuta să facă pași mai repede către ședințele de kinetoterapie sau alte tipuri de terapie, de care au atât de multă nevoie.

Echipa Shopping City Sibiu, formată din 25 de angajati, va participa la cursele pentru adulți din data de 27 mai pentru a susține cauza aleasă.

„Ne bucurăm enorm că putem participa atât ca sponsori, dar și ca alergători, că suntem parte din marea comunitate a maratonului și a orașului. Ne angajăm cu entuziasm în această competiție sportivă, înțelegând foarte bine că fiecare pas pe care îl facem în cadrul maratonului înseamnă un sprijin concret pentru copiii cu deficiențe neuromotorii. Ne dorim să fim un exemplu pentru comunitatea locală, să demonstrăm că putem face o diferență reală în viețile celor în nevoie. În acest sens, îi încurajăm pe toți cei care pot să se alăture eforturilor noastre, fie prin participare la maraton, fie prin donații, fie prin susținerea vizibilității acestui proiect. Împreună putem face mai mult, iar «Fiecare pas contează» nu este doar numele proiectului la care contribuim, ci și principiul pe care ne bazăm în eforturile noastre de a aduce schimbare și progres în comunitatea noastră”, spun reprezentanții Shopping City Sibiu.

Pentru a adăuga un strop de distracție și surpriză, centrul comercial Shopping City Sibiu va avea un stand special în ambele zile ale maratonului. Aici, fiecare participant care descarcă aplicația mobilă SPOT direct la fața locului va avea șansa de a se juca la Roata Norocului, un joc interactiv care aduce zâmbete și premii garantat. De la frisbee-uri la seturi de tenis de masă, zmeie colorate și bilete la film la cinema Cineplexx, nimeni nu pleacă de la standul Shopping City Sibiu fără un cadou în mână. Până și fluierele sunt în lista de premii – o amintire amuzantă a zilei de maraton.

Ziua de 28 mai este dedicată copiilor. Echipa Decathlon, sponsor principal al curselor pentru copii, va fi prezentă de asemenea la linia de start.

Copiii se pot distra și pot face poze cu Patrocle, mascota centrului comercial, la photo corner-ul pregătit special pentru ei, iar pentru relaxare după cursă există o zonă dedicată, cu fotolii pouf și mobilier colorat.

„Anul acesta, Shopping City Sibiu lasă urme la Maratonul Internațional Sibiu printr-o activare cu premii și surprize pentru toți alergătorii, de la mic la mare. Ne-am unit forțele împreună cu toți angajații centrului comercial pentru a susține cauza «Fiecare pas contează» a Asociației Copil Unicat, ONG-ul dedicat copiilor cu deficiențe neuromotorii. Ne implicăm atât ca participanți, alergând în echipă, cât și ca furnizori de divertisment, invitând alergătorii să-și ia doza de «noroc» la stand-ul nostru dedicat. Cu aplicația SPOT instalată îi așteptăm să-și aleagă un premiu «spo(r)tiv», în cadrul unui joc haios, să se relaxeze după alergare și să-și facă planuri pentru un shopping pe măsură, în familie. Patrocle, mascota noastră, promite fotografii pe podium pe locul 1 și baloane colorate pentru toți copiii curajoși, cât și fotografii în echipă, căci împreună suntem o comunitate”, spun reprezentanții Shopping City Sibiu.

Maratonul Internațional de la Sibiu, organizat de Fundația Comunitară, este cel mai mare eveniment de alergare filantropic din țară. Anul acesta maratonul a strâns 6.560 de participanți, fiind cea mai mare ediție de la înființare, după ediții organizate inclusiv în pandemie.

Cei 6.560 de participanți aleargă pentru cele 47 de cauze de anul acesta. Lista completă a proiectelor este disponibilă AICI.

shopping city sibiu alături de maratonul internațional sibiu

Ultima oră

Comentariul meu