foto ceremonialuri militare și religioase dedicate zilei eroilor la mediaș

Primăria Municipiului Mediaș, în colaborare cu Unitatea Militară 01810 Mediaș și reprezentanți ai cultelor religioase din oraș, au omagiat și în acest an „Ziua Eroilor“, în data de 25 mai 2023. 

Evenimentul, la care au luat parte aproximativ două sute de persoane,  s-a desfășurat la Cimitirul Eroilor din municipiul Mediaș, în prezența reprezentanților instituțiilor publice, cultelor religioase, partidelor politice, structurilor militare, societăților comerciale, unităților de învățământ din municipiu, dar și cu participarea medieșenilor care au dorit să aducă un omagiu tuturor eroilor neamului. 

Momentul a fost marcat printr-un ceremonial militar – religios, dedicat tuturor celor care, de-a lungul istoriei noastre, s-au jertfit pentru apărarea integrității și a valorilor națiunii române.

foto ceremonialuri militare și religioase dedicate zilei eroilor la mediaș foto ceremonialuri militare și religioase dedicate zilei eroilor la mediaș foto ceremonialuri militare și religioase dedicate zilei eroilor la mediaș

Ultima oră

Comentariul meu