a fost pus în funcțiune computerul tomograf din cadrul pavilionului neurologie

Computerul Tomograf de la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu este funcțional. Pacienții vor putea beneficia de investigații medicale imagistice de înaltă performanță. 

Computerul Tomograf din cadrul pavilionului Neurologie a fost pus în funcțiune după finalizarea etapelor de autorizare și instruire a personalului. Ca urmare, investigațiile medicale imagistice de înaltă performanță pentru pacienți se realizează direct în cadrul clădirii.

Dotarea clădirii cu noul Computer Tomograf de înaltă performanță a făcut parte din proiectul de modernizare și echipare medicală a „Neurologiei” printr-o investiție de 40 de milioane lei, din fonduri europene nerambursabile, gestionată de Consiliul Județean Sibiu.

„Pe lângă Computerul Tomograf, au mai fost achiziționate ecografe, electromiograf, ecograf Doppler, sistem de epurare sanguină, paturi electrice, frigidere și mobilier medical, valoarea totală a echipamentelor fiind de peste 8 milioane lei fără TVA” au transmis reprezentanții SCJU Sibiu pe pagina de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu