s-a dat startul înscrierilor la campionatul național de șosea, din agnita - competiție pentru toate vârstele
Sursa foto: sursa foto: Campionatul National Ciclism de sosea pentru amatori

S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a 74 a Campionatelor Naționale de Șosea și Paraciclism 2023. Competiția se va desfășura în perioada 23-25 Iunie 2023, în Agnita, județul Sibiu.

Campionatele Naționale de Șosea 2023 sunt o competiţii dedicate tuturor cicliștilor de cetățenie română, licențiați de către Federația Română de Ciclism, sau de către altă federație națională recunoscută de UCI(Uniunea Ciclistă Internațională). Competiția va avea două probe: contratimp individual și fond.

Proba contratimp individual va avea loc vineri, 22 iunie, pentru toate categoriile. Plecările și sosirile vor avea loc în centrul orașului Agnita, în timp ce traseul cursei îl va reprezenta parcurgerea dus-întors a distanței aferente fiecărei categorii pe DJ 106, spre Brădeni – Sighișoara.


Proba de fond(unde startul se dă în masă) se desfășoară sâmbătă și duminică, 23-24 iunie 2023. Presupune parcurgerea circuitului in funcție de distanța fiecărei categorii. Probele de fond au loc pe un circuit de 56 kilometri.

Câștigătorii vor fi premiați cu diplome, medalii și tricouri. Participarea la Campionatele Naționale de Șosea și Paraciclism 2023 este gratuită. Cei interesați se pot înscrie completând un formular online.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică