smurd
FOTO: arhivă

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident de circulație produs pe strada Mihai Viteazu din Șelimbăr. Trei autoturisme sunt implicate în eveniment. În urma impactului, un șofer a fost rănit. 

Evenimentul s-a produs din cauza unui șofer care n-a acordat prioritate. El a lovit o mașină condusă din sens opus, fiind proiectat apoi în alt autoturism. „Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, la intersecția cu strada Teilor, o sibiancă în vârstă de 49 de ani a virat la stânga fără să acorde prioritate unui autoturism condus din sens opus, a intrat în coliziune cu acesta și a fost proiectată în autoturismul condus în spatele ei de către o localnică în vârstă de 44 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a șoferului autoturismului condus dinspre Sibiu, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sibiu, care a fost transportat la spital. „Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 37 de ani care a suferit multiple contuzii. Acesta este transportat la UPU Sibiu conștient”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Momentan, traficul este blocat total.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu