nana 1

Mii de sibieni de toate vârstele s-au distrat pe melodiile cunoscutului rapper NANA, sâmbătă, la Sibiul de Odinioară. Parcul Tineretului a fost arhiplin de iubitori de muzică „de odinioară”. Artistul a făcut o atmosferă de neegalat, sâmbătă seară, publicul fredonând alături de rapper melodii care au făcut furori.

Hiturile ”Lonely”, ”Let It Rain”, ”He’s Comin” sau ”Remember The Time” au fost cântate de NANA împreună cu un DJ aflat pe scenă, dar şi de mii de spectatori care au aplaudat îndelung, potrivit Agerpres.

Unul dintre cele mai apreciate momente din concert a fost acela când NANA a invitat pe scenă mai multe fane care au dansat şi au cântat împreună cu el.

Festivalul “Sibiul de Odinioară” se va termina duminică seara. Cap de afiş pentru ziua de duminică este trupa Talisman, care va concerta de la ora 21,00.

“Sibiul de Odinioară” aniversează în aceste zile zece ani de existenţă, timp în care organizatorii au promovat atât artişti români, cât şi străini, DJ, care au avut succes în anii ’80 şi ’90 şi încă se bucură de public, cu muzică retro, disco, pop şi rock.

concert nana 4 scaled large concert nana 7 large concert nana 12 scaled large

Practic, prin acest festival, Parcul Tineretului din Sibiu a devenit o imensă discotecă în aer liber.

Copiii beneficiază de un loc special creat pentru ei, unde pot învăţa jocurile de pe timpul părinţilor şi bunicilor: “Raţele şi vânători”, ”Zală”, ”1, 2, 3, la perete stai”, ”Tuburi şi cornete”. Deşi parcul sibian are un loc de joacă propriu, doar în timpul acestui festival copiii se pot bucura de tobogane gonflabile.

concert nana 11 scaled large concert nana 9 large concert nana 10 scaled large concert nana 6 scaled large concert nana 4 scaled large concert nana 3 scaled large concert nana 1 scaled large

Totodată, este amenajată o zonă cu mâncare şi băutură.

sibiul de odinioara nana 1 large sibiul de odinioara nana 2 large sibiul de odinioara nana 3 large concert nana 2 large

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu