masina accident santimbru e1693116697104 1024x473 1
foto Alba24

Un șofer beat a intrat cu mașina într-un grup de persoane într-o localitate din județul Alba. Trei tineri au murit.

Potrivit Poliției, duminică, în jurul orei 3.30 „un tânăr de 19 ani, din localitatea Oiejdea, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, la ieșirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei stații de alimentare cu carburant, ar fi surprins și accidentat un grup de 6 persoane, care se deplasa pe marginea părții carosabile.”

În urma accidentului, au murit trei persoane, în vârstă de 17, 18 și 25 de ani. Polițiștii au constatat că șoferul consumase alcool.

„În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că tânărul nu se afla sub influența substanțelor cu efect psihoactiv”, a precizat Poliția Alba, relatează Mediafax.

Şoferul de 19 ani, Palco Eduard Norbert, era începător şi avea carnet din luna decembrie 2022. După impactul devastator, maşina a mai mers încă 200 de metri pe câmp, unde a rămas blocată. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru 3 dintre victime, Bogdan, Patrick și Daniel. Alţi trei au ajuns la spital cu răni grave.

În urma testării cu etilotestul a reieșit că șoferul avea o alcoolemie cu valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că nu se afla sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu