stadionul municipal sibiu 5

UTA Arad, formația pregătită de Mircea Rednic vrea să dispute meciurile de acasă la Sibiu sau pe stadionul ”Muncipal” din Mediaș. Arena din Arad va intra în reabilitare.

„Am înțeles că inclusiv cu Universitatea Cluj se joacă la Arad. Au fost oamenii care vor să se apuce de treabă, au făcut măsurători la stadion, iar eu m-am văzut cu primarul ieri la Cupa Aradului. I-am sugerat să facem lucrarea din mai anul viitor, căci va conta că meciurile cu Rapid și Dinamo vor fi în deplasare. El mi-a spus că după meciul cu Universitatea Cluj începe, căci e bine să terminăm odată cu problemele avute. Mi s-a spus că două luni și jumătate va dura schimbarea gazonului, doar că știți ce înseamnă asta în România. Problema e unde vom juca, ce soluții avem. Avem Cluj, Sibiu sau Mediaș, de exemplu Severinul nu l-am luat în calcul, căci se ajunge greu acolo, pe serpentine. Prefer pe autostradă, Sibiu sau Mediaș, eu aș vrea și pentru fani una din astea două locații”, a declarat Rednic, scrie SpecialArad.

În cazul în care va fi respectat termenul de finalizare al lucrărilor, UTA va juca cinci dintre meciurile de pe teren propriu într-un alt oraș. Aceste jocuri sunt cu FC Voluntari, Rapid, Dinamo, Oțelul și Hermannstadt.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu