adolescentul care ”bate” peste 100 de kilometri cu tatăl său ca să vândă fructe din livada familiei la sibiu (foto)

Are 15 ani și iubește fotbalul. Andrei este din Runcu, județul Vâlcea, iar vinerea obișnuiește să vină, alături de tatăl său, cu fructe culese din livada familiei, pentru a le vinde în curtea Consiliului Județean Sibiu.


Era încă întuneric atunci când tatăl și fiul au încărcat în mașină lădițele cu pere, prune, piersici și două soiuri de mere. adolescentul care ”bate” peste 100 de kilometri cu tatăl său ca să vândă fructe din livada familiei la sibiu (foto)Din Runcu, „comuna din pădure”, cum o descriu localnicii, au făcut aproape 2 ore. adolescentul care ”bate” peste 100 de kilometri cu tatăl său ca să vândă fructe din livada familiei la sibiu (foto)Speră să vândă cât mai multe fructe, să se bucure de rodul celor două livezi pe care, cu multă muncă, le dețin și întrețin.adolescentul care ”bate” peste 100 de kilometri cu tatăl său ca să vândă fructe din livada familiei la sibiu (foto)
Cei din Runcu nu au fost colectivizați și se consideră norocoși întrucât și-au putut îngriji pomii fructiferi așa cum au făcut-o bunicii și străbunicii lor: simplu, curat, tradițional.adolescentul care ”bate” peste 100 de kilometri cu tatăl său ca să vândă fructe din livada familiei la sibiu (foto)
Sâmbătă vor fi și în Piața Volantă Transilvania cu fructe dulci, parfumate.adolescentul care ”bate” peste 100 de kilometri cu tatăl său ca să vândă fructe din livada familiei la sibiu (foto)
Andrei și Dan Nicolae, producători locali din Runcu, comuna din pădure.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică