cine este șoferul care a doborât un stâlp de curent în netuș. un copil băut era la volan

O mașină a intrat cu viteză într-un stâlp, joi dimineața, în satul Netuș. În urma impactului, stâlpul de beton s-a prăbușit pe un gard. La volanul mașinii s-a aflat un copil băut.

Un minor s-a urcat la volanul mașinii și a lovit un stâlp de curent în satul Netuș, din județul Sibiu. În urma impactului, stâlpul a căzut peste un gard, rămânând atârnat doar de cabluri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit chiar dacă mașina, a fost serios avariată.

cine este șoferul care a doborât un stâlp de curent în netuș. un copil băut era la volan

„La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 05:00, în urma unui apel 112, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au fost direcționați pe DC 28, în localitatea Netuș, unde a fost sesizată producerea unui eveniment rutier, un autoturism intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de energie electrică.

La fața locului polițiștii rutieri au constatat faptul că evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Totodată, a fost identificată persoana care a condus autoturismul, fiind vorba despre un minor în vârstă de 14 ani, domiciliat în Netuș.

Minorul a condus autoturismul pe DC 28, dinspre localitatea Noiștat, iar în localitatea Netuș a pierdut controlul asupra mașinii, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de energie electrică, care a căzut peste acoperișul unui imobil.

Minorul a fost testat de către polițiști rutieri au aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. În baza celor constatate, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, potrivit IPJ Sibiu.

Citește și: O maşină a lovit un stâlp de curent, care a căzut pe gard, în Netuș

Ultima oră

Comentariul meu