carmen iohannis s-a învoit de la ore ca să plece în sua. colegii de la "lazăr" îi țin locul (video)

Carmen Iohannis s-a învoit de la ore, marţi şi miercuri, ca să plece în SUA cu Klaus Iohannis, iar colegii ei de la din Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr” îi ţin locul, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu, profesorul Constantin Dincă. 

“Doamna profesor Carmen Iohannis, din informaţiile pe care le am de la conducerea Colegiului Naţional “Gheorghe Lazăr”, a depus cerere de învoire colegială, pentru zilele de marţi şi miercuri, pe motivul că este plecată în Statele Unite. Cursurile sunt ţinute de colegii din catedră”, a precizat reprezentantul IŞJ Sibiu, Constantin Dincă.

carmen iohannis s-a învoit de la ore ca să plece în sua. colegii de la "lazăr" îi țin locul (video)

Carmen şi Klaus Iohannis au plecat duminică, de pe Aeroportul din Sibiu, cu un avion închiriat

Carmen şi Klaus Iohannis au plecat duminică, de pe Aeroportul Internaţional din Sibiu, cu un avion închiriat, spre aeroportul Teterboro de lângă New York (SUA), pentru a participa la Adunarea Generală a ONU, a anunţat BoardingPass, site-ul specializat în informaţii din aviaţie.

Un avion precum cel ales de Klaus Iohannis pentru deplasarea în SUA, poate costa peste 60 de milioane de dolari, potrivit site-urilor de spcialitate.


“Și de această dată Administrația Prezidențială a închiriat un avion de la Global Jet Luxemburg, unul de tip Bombardier Global 6000 care poate transporta maximum 13 pasageri. Pentru confortul pasagerilor, scaunele din acest avion pot fi convertite în trei paturi de o singură persoană și un pat dublu”, arată sursa citată.

carmen iohannis s-a învoit de la ore ca să plece în sua. colegii de la "lazăr" îi țin locul (video)

Ce face Klaus Iohannis în SUA

“Preşedintele Klaus Iohannis va conduce, în perioada 18-22 septembrie, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care se va desfăşura la New York, Statele Unite ale Americii”, potrivit Agerpres.

Preşedintele Iohannis va prezenta evaluările ţării noastre cu privire la temele de actualitate la nivel global. Programul vizitei va mai include, printre altele, participarea la Summitul privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă. De asemenea, preşedintele va fi invitat de onoare la dezbaterea organizată de prestigioasa Universitate Columbia din New York, în cadrul evenimentului World Leaders Forum, cu tema “Perspectiva României asupra războiului împotriva Ucrainei şi impactul acestuia asupra securităţii la Marea Neagră”. Preşedintele Iohannis va avea şi o serie de întrevederi bilaterale şi va participa la evenimentele formale consacrate.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică