klaus iohannis și carmen, alături de biden și jill biden, la recepția onu
foto Twitter

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au participat la recepția pentru liderii de stat oferită de președintele Statelor Unite, Joe Biden, și de prima doamnă, Jill Biden, cu ocazia Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite.

Recepția a avut loc la Muzeul American de Istorie Naturală din New York, pe 21 septembrie 2023. În fotografie, cei patru poartă costume elegante și zâmbesc larg.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, conduce, în perioada 18-22 septembrie 2023, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care se va desfăşura la New York, Statele Unite ale Americii, relatează portalul de știri ziare.com


Preşedintele a plecat duminică, cu un zbor fără escală, de la Sibiu spre New York, pentru a participa la Adunarea Generală a ONU, cu un avion închiriat de Administraţia Prezidenţială de la Global Jet Luxemburg, transmite site-ul specializat în ştiri din aviaţia Boarding Pass.

Avionul are o capacitate maximă de 13 persoane. Administraţia Prezidenţială a închiriat un avion de la Global Jet Luxemburg, unul de tip Bombardier Global 6000 care poate transporta maximum 13 pasageri. Pentru confortul pasagerilor, scaunele din acest avion pot fi convertite în trei paturi de o singură persoană şi un pat dublu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică