s-a stabilit când se joacă fc hermannstadt - sepsi, în cupa româniei

FC Hermannstadt va disputa primul joc în Grupa A a Cupei României pe teren propriu, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, pe 27 septembrie, de la ora 18.30.

Calificată în grupele Cupei României, FC Hermannstadt va juca primul meci pe 27 septembrie, de la ora 18.30, cu Sepsi Sf. Gheorghe, un joc care se anunță extrem de important. Partida din 27  septembrie, de pe Stadionul Municipal Sibiu va fi televizată în direct de DigiSport și PrimaSport.

Echipa pregătită de Marius Măldărășanu face parte din Grupa A, alături de alte două formații de Liga 1, Sepsi Sf. Gheorghe și Petrolul Ploiești, de două echipe de Liga 2, Chindia Târgoviște și Corvinul Hunedoara și de o echipă de Liga 3, Progresul Pecica.

Următoarele două etape sunt programate pe 1 noiembrie, respectiv 6 decembrie 2023, când Sibiul va juca în deplasare cu Pecica și Chindia.

Primele două echipe clasate în fiecare grupă în parte se califică în faza sferturilor de finală, unde echipele câștigătoare ale grupelor vor disputa meciurile pe teren propriu.


Program jocuri Grupa A:

Etapa 1: Progresul Pecica – Petrolul, FC Hermannstadt – Sepsi, Corvinul Hunedoara – Chindia

Etapa 2: Chindia – Petrolul, Corvinul – Sepsi, Progresul Pecica – FC Hermannstadt

Etapa 3: Petrolul – Sepsi, Chindia – FC Hermannstadt, Progresul Pecica – Corvinul

Ultima oră

Comentariul meu