apel umanitar pentru o studentă de la ulbs. ioana a rămas fără casă din cauza unui incendiu

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu lansează un apel umanitar pentru o studentă care și-a pierdut casa după ce a fost mistuită de flăcări.

În prag de iarnă, Ioana Pantelimon, studentă ULBS, și-a pierdut casa după ce s-a făcut scrum în urma unui incendiu. Conducerea universității lansează un apel pentru a o ajuta pe Ioana și familia ei să depășească aceste momente grele.

„Dragi membrii ai comunității academice a ULBS, dar și ai întregii comunități sibiene,
Facem apel la sprijinul dvs., pentru a o ajuta pe studenta de la specializarea Resurse Umane, Ioana-Alexa PANTELIMON și pe familia ei, în aceste momente dificile generate de pierderea locuinței în urma unui incendiu devastator.

În data de 31 octombrie 2023, casa familiei Pantelimon a luat foc, aceasta fiind distrusă în proporție de peste 80%, rămânând în urmă doar zidurile de susținere ale imobilului. Din păcate în urma evaluării post incendiu s-a constatat că nu se mai poate recupera nimic”, se arată în postarea de pe facebook.

Cei care doresc să o sprijine pe Ioana și pe familia ei, pot face donații în contul bancar, utilizând datele de mai jos:
Titular cont: Pantelimon Ioana-Alexa
Cont IBAN: RO13 BRDE 330S V184 9695 3300
Moneda: RON

 

Ultima oră

Comentariul meu