gazonul de la oradea, principalul inamic pentru meciul uta - fc hermannstadt. măldărășanu: ”va trebui să ne adaptăm”

UTA și FC Hermannstadt se înfruntă sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 14.00, la Oradea, în etapa 18 din Superliga. 

După ce au disputat un meci de pe teren propriu la Sibiu, arădenii își continuă ”exilul” cauzat de schimbarea suprafeței de joc din propria arenă și revin la Oradea, pentru duelul cu FC Hermannstadt. UTA este pe locul 13, cu 19 puncte, iar FC Hermannstadt este pe poziția a 5-a, cu 25 de puncte. Sibienii nu au mai pierdut un joc oficial din 4 august, atunci când cedau cu 0-1 la Universitatea Craiova și au adunat 13 etape fără înfrângere. În ultima rundă au remizat acasă, 0-0 cu Iași, în timp ce UTA a scos o remiză surprinzătoare la Cluj, cu CFR. 

YouTube video

Starea precară a gazonului de la Oradea ar putea fi un inamic în plus pentru ambele echipe și pentru calitatea jocului, în general. Antrenorul Marius Măldărășanu nu crede însă că un gazon precar va avantaja vreuna dintre echipe.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu UTA Aradi!

”UTA a avut un parcurs mai oscilant, chiar dacă au avut foarte multe schimbări în vară, par un mai omogeni, e normal, odată cu trecerea timpului se încheagă o echipă. Au avut meciuri bune, mai puțin bune, noi mergem să câștigăm, asta ne-am dorit la fiecare meci. Am auzit că terenul suferă, cum suferă multe în perioada aceasta, dar nu cred că UTA va fi avantajată, și ei au jucători tehnici, nu cred că au ales Oradea doar pentru a ne pune nouă probleme, fiind și ea o echipă care încearcă să joace. Nici eu nu aș fi acceptat să joc pe terenul adversarului, poate puteau găsi alte soluții, dar vom vedea sâmbătă cum este gazonul, va trebuie să ne adaptăm”

”Nu mă așteptam la reacția unora din tribune”

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Marius Măldărășanu a fost dezamăgit de faptul că unii dintre fanii sibieni au huiduit echipa la finalul jocului din etapa trecută, 0-0 cu Poli Iași pe noua arenă din Sibiu. ”A fost acea supărare după meciul trecut, cu toții suntem dezamăgiți când pierdem puncte,  jucătorii erau dezamăgiți că au fost huiduiți, asta e situația, nu mă așteptam, consider că trebuie să fim uniți. Vor veni și perioade mai grele, acum trecem printr-o perioadă pozitivă. Cu Iașiul am avut cinci ocazii mari și un penalty în prelungiri, a fost una din zilele în care mingea nu intră în poartă, aceste puncte pot cântări. Nu mă așteptam la reacția unora din tribună, dar plătesc bilet, pe undeva este dreptul lor de a încuraja sau înjura. Dar, nimic nu face ca noi să fim neapărat o echipă de play-off, jucăm, la momentul aceasta suntem pe loc de play-off, nu știm unde vom fi la final, dar cred că avem o echipă foarte frumoasă și un grup extraordinar. Când se va destrăma echipa asta, probabil vor plânge după ea, dar mergem înainte” a mai spus antrenorul Sibiului.

Din echipa sibiană vor lipsi Baba Alhassan, care este suspendat, dar și Găman și D. Iancu, care sunt accidentați.

Echipă probabilă: Căbuz – Butean, Bejan, Stoica, Oroian – Balaure, Mino, Murgia, Jipa – Fonseca, Paraschiv.

gazonul de la oradea, principalul inamic pentru meciul uta - fc hermannstadt. măldărășanu: ”va trebui să ne adaptăm”

Ultima oră

Comentariul meu