mici gratis papas13.01.59

Câteva zeci de sibieni au stat la coadă la singurul restaurant tradițional din mall-ul Promenada Sibiu acolo unde, de Ziua Națională a României, s-au dat mici gratis. 

Papa’s, singurul restaurant cu specific tradițional românesc din Promenada Sibiu, sărbătorește Ziua Națională a României alături de clienții gurmanzi. 

mici gratis papas13.09.37

Pe 1 Decembrie, de la 13:00, au fost puși la bătaie 1.000 de mici gratis! Primii 500 de clienții au fost așteptați să primească o porție cu doi mici, pâine și muștar. Inițiativa aparține administratorilor restaurantului, care și-au dorit să îi răsplătească pot clienții care, în ultimii ani, au ales să mănânce la Papa’s. 

Astfel, cum s-a făcut ora 13:00, o coadă de câteva zeci de oameni s-a format în fața restaurantului. Sibieni de toate vârstele au așteptat cu bucurie să primească gratuit mititeii. 

mici gratis papas13.09.38

Papa’s este singurul restaurant din Promenada Sibiu unde se găsește mâncare cu specific tradițional românesc. Are o gamă variată de produse, care fac cu ochiul oricărui pofticios. Porțiile sunt gustoase și generoase. Ciorbă de burtă, ciorbă de văcuță, ciorbă de perișoare, sarmale, ceafă la grătar, mici, aripioare de pui, mămăligă, sunt doar câteva dintre preparatele pe care puteți încerca la Papa’s!

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

1 Commentariu

Comentariu

  1. Nu I mai filmați! Oamenii poate chiar au nevoie de asa ceva în aceste vremuri. Se simt umiliți.