accident în sensul giratoriu de pe strada fabricii. o șoferiță de 66 de ani nu a acordat prioritate

Un accident a avut loc duminică, în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Hermann Oberth și Fabricii. O șoferiță de 66 de ani nu a acordat pritoritate.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident produs în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Hermann Oberth și Fabricii, din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fabricii, o femeie în vârstă de 66 de ani a pătruns în sensul giratoriu fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Bâlea de către un bărbat în vârstă de 69 de ani.

Conducătorul auto și pasagerul din mașina pe care acesta o conducea, un bărbat în vârstă de 41 de ani au fost transportați la spital conștienți. Toți cei implicați sunt sibieni. Fără mari probleme de trafic.

SAJ SIBIU a trimis două de echipaje de tip B, în Sibiu la sensul giratoriu din fața Policlinicii, la un accident rutier produs între două autoturisme. Echipajele SAJ au asistat medical doi bărbați ,de 41 și 69 de ani, care au suferit traumatisme craniene și lombare. Cei doi au fost transportati la UPU Sibiu, în stare stabilă.

Ultima oră

Comentariul meu