patricia, fata dispărută din sibiu, a fost găsită la o prietenă (update)

O tânără din Sibiu a plecat de acasă fără să se mai întoarcă. Polițiștii sibieni o caută pe adolescenta de 13 ani.

Update

Cu câteva minute în urmă, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au găsit-o pe minoră la domiciliul unei prietene, pe raza municipiului Sibiu. Minora nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Știre inițială

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 13 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 3 decembrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 2 decembrie, în jurul orei 14,00, fiica sa, ZĂMĂCĂU ELENA PATRICIA, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 55 de kg, ochi căprui, păr brunet, drept, lung.

În momentul plecării, minora avea asupra sa un ghiozdan negru. Nu se cunosc articolele vestimentare pe care minora le-ar fi purtat.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 

Ultima oră

Comentariul meu