medicii din spitalele sibiului primesc vineri salariile. dsp confirmă ca s-au făcut viramentele

Aproape 1.500 de sibieni care lucrează în spiatele publice din județ, dar și în cabinetele de medicină sportivă, își vor primi salariile înainte de Crăciun, după ce Direcția de Sănătate Publică (DSP) a deblocat vineri, banii pentru lefuri. Este vorba inclusiv de angajații Urgențelor de la Spitalul Județean, de Pediatrie din municipiul Sibiu, dar și de la Spitalul Municipal din Mediaș.

„Din discuțiile avute cu colegii mei, am hotărât să deblocăm partea de efectuarea plăților către toți beneficiarii, astfel încât să nu fie probleme cu plata drepturilor salariale înainte de sărbători. Este vorba despre personalul din unitățile de primiri urgențe, de medici rezidenți, medicină sportivă, cabinete de planning, Dispensarul TBC. Cu aproximație este vorba de 1.500 de oameni”, a declarat directorul DSP, Horațiu Cojocaru, vineri, pentru Ora de Sibiu.


Aceste plăți au fost făcute abia vineri, din cauza protestului care are loc în toate DSP-urile din țară.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Este ora 16.20. Nici un ban din salariile aferente lunii noiembrie nu a intrat pe cardurile vreunui medic din UPU, a vreunui medic rezident, etc. Rușine mincinoșilor!