carpentiere arena 19

Carpentiere Arena, locația situată în Mărginimea Sibiului, este locul perfect pentru a te bucura de momente relaxante, oferind o combinație irezistibilă de mâncare tradițională, ciubere și saună uscată în exterior. Această locație este ideală pentru cei care se află în căutarea unui spațiu de cazare cu servicii la superlativ și numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber.

În Mărginimea Sibiului, iarna capătă imaginea unui basm. Într-un cadru înconjurat de natură, la poalele celei mai vechi stațiuni de schi din țară – Păltiniș, Carpentiere Arena este locația perfectă pentru un sejur unde poți beneficia de spa, de două ciubere cu apă încălzită, jacuzzi, cât și saună uscată, mereu pregătită pentru a completa circuitul, toate incluse în prețul sejurului ales. La cerere, pot fi dispuse și servicii de mesaj pentru relaxarea completă pe perioada sejurului.

Locația oferă posibilitatea de oaspeților să se bucure de o experiență autentică în Mărginimea Sibiului, indiferent de sezon. Dacă pe perioada iernii sibienii pot schia la Păltiniș sau se pot plimba cu sania trasă de cai, în celelalte sezoane pot opta pentru activități precum plimbări cu bicicleta sau cu trotineta electrică, cu ATV-urile, paintball, cursuri de echitație sau karting.

carpentiere arena 15
carpentiere arena 17

Ce poți vizita în apropierea locației de 4 stele

Locația oferă atât posibilitatea de a te relaxa într-una dintre cele mai frumoase zone ale Sibiului, cât și de a vizita numeroase obiective turistice aflate în proximitatea hotelului. Așadar, turiștii care aleg să se cazeze la Carpentiere Arena pot opta pentru o plimbare la Muzeul ASTRA, Biserica Fortificată Cisnădioara, Casa Memorială Emil Cioran și Casa Memorială Octavian Goga din Rășinari, dar și cele mai cunoscute muzee din Sibiu, precum Muzeul Național Brukenthal sau Muzeul Locomotivelor cu abur. Drumețiile sunt și ele o opțiune pentru turiștii care își doresc să exploreze traseele din Păltiniș.

carpentiere arena 11

Restaurant cu bucate românești

La Carpentiere Arena, bucătarii știu cât de important este ca mâncare să fie delicioasă, dar cunosc foarte bine și porțile pe care sibienii și turiștii le preferă. În meniul variat se va regăsi și savoarea produselor autentice din Mărginimea Sibiului. Așadar, oaspeții resortului se pot bucura de produse locale, pe care bucătarii restaurantului le prepară cu respect față de gustul autentic românesc.

carpentiere arena 5
whatsapp image 2023 12 18 at 11.20.24 3

De asemenea, salonul de evenimente, cât și terasa cu o capacitate de 300 de locuri sunt spații generoase unde pot fi organizate petreceri de nuntă, de botez sau aniversări. Hotelul dispune și de loc de joacă pentru copii, wi-fi gratuit și parcare privată.

Cei care vor să petreacă un sejur la frumoasa locație de pe Valea Stezii sunt așteptați indiferent de sezon. Hotelul dispune de 24 de camere de lux, spațioase, elegante și cu dotări de excepție. Rezervările se fac la numărul de telefon 40 (740) 053 350.

Nu rata evenimentele și surprizele pregătite de Carpentiere Arena pentru luna decembrie. Află ultimele noutăți urmărind paginile de facebook și instagram.

carpentiere arena 15
carpentiere arena 14
carpentiere arena 13
carpentiere arena 6

Revelion plin de surprize, la Carpentiere Arena

Cei interesați să petreacă un Revelion memorabil sunt așteptați la Carpentiere Arena. Muzica de la petrecerea dintre ani va fi mixată de un cunoscut DJ, va avea loc un spectacol de stand-up comedy cu Cristi Manolescu Muzica populară nu va lipsi nici ea, îndrăgita solistă Ana Frățilă va cânta cele mai cunoscute piese, iar muzică „de pahar”, va fi asigurată de „Viorel Jors”.

Citește și: Crăciun și Revelion tradițional la Carpentiere Arena. Surpriza de 1 Decembrie la hotelul de 4 stele din Mărginimea Sibiului

Comentariul meu

Comentariu