VERDON, un reper de încredere și profesionalism în domeniul echipamentelor de grădinărit și forestier, sărbătorește 10 ani de activitate ca reprezentanță oficială Husqvarna în Sibiu. Situat pe strada Ștefan cel Mare, numărul 154, la ieșirea spre Agnita, VERDON și-a consolidat poziția pe piață oferind servicii de excepție pentru clienții săi.

verdon, service autorizat husqvarna sibiu

Specializarea VERDON în calitate de Service Autorizat Husqvarna se reflectă în gama extinsă de servicii oferite, acoperind nevoile specifice ale fiecărui client. Printre acestea se numără:

  • Întreținere și Reparații Drujbe Husqvarna: Fie că este vorba despre utilizare domestică sau profesională, echipa VERDON asigură funcționarea optimă a drujbelor Husqvarna, garantând performanță și durabilitate.
  • Întreținere și Reparații Mașini de Tuns Gazon Husqvarna: Oferind servicii complete, de la diagnoză la reparație, VERDON se asigură că mașinile de tuns gazon Husqvarna ale clienților sunt mereu pregătite pentru o tundere perfectă.
  • Întreținere Roboți de Tuns Gazon Husqvarna: Cu tehnologie avansată, roboții de tuns gazon necesită un serviciu tehnic de specialitate, pe care VERDON îl oferă cu măiestrie și atenție la detalii. Iarna este un moment bun în care vă puteți pune la punct robotul pentru a fi perfect functional în sezonul următor.
  • Întreținere și Reparație Motocoase Husqvarna: Indiferent de complexitatea reparațiilor, echipa VERDON se ocupă de toate aspectele tehnice, asigurând performanța și eficiența motocoaselor Husqvarna.
  • Ascuțire Profesională Lanțuri Drujbă: Un serviciu esențial pentru menținerea drujbelor în condiții optime de funcționare, asigurând eficiență și siguranță în utilizare.

Programul de lucru al Service-ului VERDON este de luni până vineri, între orele 8:30 și 17:00, asigurând astfel accesibilitate și flexibilitate pentru clienții săi.

Cu un deceniu de experiență și dedicare, VERDON continuă să se impună ca lider în domeniul serviciilor de întreținere și reparație pentru utilajele Husqvarna, oferind clienților săi nu doar servicii, ci și o garanție a calității și profesionalismului.

Contact Service Autorizat Husqvarna: Sibiu, str. Ștefan cel Mare, nr. 154 (ieșirea spre Agnita, și la dreapta), Tel: 0723 652 364, Email: service@verdon.ro,  Website: www.verdon.ro

  • verdon, service autorizat husqvarna sibiu
  • verdon, service autorizat husqvarna sibiu
  • verdon, service autorizat husqvarna sibiu

Ultima oră

Comentariul meu