copil de 3 ani căzut de la etajul 5 al unui bloc din cartierul ștrand. e inconștient

Un copil în vârstă de trei ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc din cartierul Ștrand din Sibiu.

Update

O persoană a sunat la 112, în jurul orei 08:20, și a anunțat că un copil zace inconștient pe un trotuar de pe strada Bârsei.

“La fața locului au intervenit polițiști și echipaje medicale, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că este vorba despre un copil în vârstă de 3 ani care ar fi căzut de la etajul 5 al imobilului unde locuia. După acordarea primului ajutor la fața locului, copilul a fost transportat la spital în stare gravă”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment.


copil de 3 ani căzut de la etajul 5 al unui bloc din cartierul ștrand. e inconștient

Știrea inițială 

Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență, joi dimineață, pe strada Bârsei din municipiul Sibiu, pentru a acorda îngrijiri medicale unui minor. Băiatul în vârstă de 3 ani a căzut de la etajul 5 al unui imobil, suferind multiple traumatisme severe.

“Echipajul medical l-a intubat, minorul fiind inconștient. Aceasta va fi transportat de urgență la Spitalul de Pediatrie”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Revenim cu detalii!

Ultima oră

Comentariul meu

Publică