ora de business: brainmapping și neurofeedback în sibiu (video interviu)

Clinica Neuros din Sibiu, condusă de psihologul și terapeutul Diana Palotaș, introduce o metodologie inovatoare în România pentru îmbunătățirea sănătății mentale și emoționale: Brainmapping și neurofeedback. Această tehnologie avansată oferă o analiză detaliată a activității cerebrale, folosind inteligență artificială și o cască wireless specială, eliminând nevoia de gel conductiv sau cabluri. Urmăriți mai jos emisiunea Ora de Business, pentru a afla detalii despre ce reprezintă brainmapping și neurofeedback, ce efecte benefice are această metodă nouă asupra sănătății mentale și a bunăstării emoționale.

Neurofeedback-ul, practicat de peste 60 de ani la nivel internațional, este o metodă non-invazivă ce permite creierului să treacă de la reacții disfuncționale la strategii adaptative. Clinica Neuros utilizează tehnologia coreeană iSyncmed, prima din lume brevetată pentru eliminarea automată a zgomotului și perturbațiilor, oferind astfel un EEG curat și precizie clinică. Procesul de măsurare și interpretare, care altădată dura ore întregi, acum se realizează în doar 10 minute.

Neurofeedback-ul se aplică în cazuri variate, de la stres, depresie, anxietate, insomnii, ADHD, până la tulburări posttraumatice. Tehnologia permite, de asemenea, creșterea performanței intelectuale și prevenirea afecțiunilor cognitive, cum ar fi demența și Alzheimerul. Tehnica este folosită și pentru tratamentul ADHD la copii, utilizând un principiu de condiționare operantă cu ajutorul jocurilor video.

Prevenția și tratarea tulburărilor psihice și cognitive se realizează acum cu o precizie și un confort sporit pentru pacienți, fiind o adevărată revoluție în domeniul sănătății mintale în România. Diana Palotas, cu vasta sa experiență în neurofeedback, conduce acest efort, oferind o nouă speranță și perspective îmbunătățite pentru sănătatea mintală și emoțională.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică