bratara electronica 1000x591 1

Polițiștii din Șelimbăr au intervenit ieri la un conflict violent între doi frați în satul Cașolț, comuna Roșia. Incidentul s-a produs sub influența alcoolului și a avut consecințe grave.

”La data de 4 februarie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict între doi frați, în satul Cașolț, comuna Roșia, jud. Sibiu.

La locul incidentului polițiștii au constatat că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat în vârstă de 29 de ani l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe fratele său și ar fi amenințat-o cu moartea pe concubina acestuia din urmă. 

În urma evaluării efectuate privind riscurile la  adresa integrității fizice a celor două victime, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, printre obligațiile impuse bărbatului numărându-se și aceea de a nu se apropia de fratele său și de concubina acestuia la o distanță mai mică de 50 de metri.

Pentru urmărirea modului de respectare a măsurilor dispuse, bărbatului i s-a montat un dispozitiv de monitorizare electronică. ” au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, respectiv amenințare.Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu