masini pompieri
foto: arhivă

Trei persoane au ajuns în noaptea de luni spre marți la spital după ce au încercat să stingă un incendiu de vegetație izbucnit în apropiere de locuința lor din zona Câmpșor din Sibiu. 

Pompierii sibieni, au intervenit, împreună cu echipaje SMURD și SAJ, în zona Câmpșor, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată și acordarea de îngrijiri medicale unor persoane.

„Pompierii au lichidat incendiul în urma căruia au ars aproximativ 200 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost foc deschis în spații deschise”, a transmis Sg. maj. Raluca Marcu, reprezentant ISU Sibiu.

Trei oameni la spital

Trei persoane, un minor și doi adulți, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceștia au încercat să stingă incendiul aflat în apropierea zonei unde locuiesc.

„Echipajele medicale au acordat îngrijiri pentru trei persoane, doi adulți și un minor. O femeie in vârsta de 31 de ani cu arsuri ale cailor aeriene a fost transportată la UPU Sibiu de către echipajul SMURD, un bărbat în vârsta de 25 de ani și un minor în vârstă de 16 ani intoxicați cu fum au fost transportați la UPU Sibiu respectiv CPU Sibiu de către echipajele SAJ”, a adăugat sursa citată.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu