interlopul sibian „stripăru” face senzație în pușcărie. a transformat o coadă de mătură într-o bară de antrenament cu greutăți (video)

Interlopul sibian Stripăru face senzație pe internet cu un video din pușcărie. Marius Crăciun, zis Stripăru, un interlop condamnat la opt ani de închisoare, a stârnit controverse online după ce a postat un film realizat chiar în celulă.

În video, Stripăru se antrenează folosind o geantă plină cu obiecte grele și o coadă de mătură ca bară. Fanii i-au transmis mesaje de salut și l-au asigurat că îl așteaptă afară, relatează SkyNews.

Stripăru este cunoscut pentru fizicul său impunător și pentru numeroasele fapte de violență comise. El a fost prins în Franța și extrădat în România, unde ispășește pedeapsa la Penitenciarul Craiova.

Recent, Stripăru a fost la un pas de a-și pierde viața după ce și-a injectat o substanță necunoscută. Din fericire, medicii au reușit să îl salveze.

Stripăru a devenit cunoscut și prin intermediul unei melodii compuse de Dani Mocanu, intitulată „Celebrul interlop”. Piesa a adunat milioane de vizualizări pe platformele de socializare.

Cunoscut sub numele de Stripăru, sibianul Marius Crăciun este cunoscut drept unul dintre cei mai periculoși interlopi români. Cu un fizic impunător, acesta ar fi comis numeroase fapte cu violență atât în orașul său natal, Sibiu, cât și în străinătate, unde ar fi preluat o parte din afacerile celebrului Ion Clămparu. Acest caz ridică o serie de întrebări legate de condițiile din penitenciare, de accesul la internet al deținuților și de influența pe care o au interlopii în societate.

Ultima oră

Comentariul meu