au început reparațiile pe 3 străzi din sibiu. una dintre ele se închide complet în martie

Primăria municipiului Sibiu anunță că, începând de miercuri, se reiau lucrările de reparații ample pe străzile din oraș. 

Pe lângă deschiderea șantierelor de investiții la obiectivele publice, din această săptămână se reiau și lucrările de reparații ample pe străzile din municipiul Sibiu.

Citește și: Se redeschid treptat șantierele din Sibiu

„În 2023, un număr de 30 de străzi din Sibiu au fost reparate prin înnoirea completă a stratului de asfalt, pe unele dintre acestea, acolo unde a fost nevoie, refăcându-se și trotuarele. Pentru că vremea se încălzește, reluăm și reparațiile pe străzile din Sibiu. Am emis deja comandă pentru primele 3 străzi, care vor intra în lucru în acest an. În paralel se vor desfășura și lucrări de reparații ale defectelor punctuale de pe străzi, apărute după sezonul rece”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

au început reparațiile pe 3 străzi din sibiu. una dintre ele se închide complet în martie

Astfel, următoarele 3 străzi vor intra în lucru din data de 28 februarie:

  • Ștefan cel Mare (între viaductul Vasile Aaron și până la ieșirea din Sibiu spre Agnita)
  • Frigoriferului
  • Vopsitorilor

Lucrările pe străzile Ștefan cel Mare și Frigoriferului vor începe cu reparațiile la trotuare, această etapă executându-se fără restricții în circulație, pe timpul zilei. La final se va freza asfaltul vechi de pe carosabil și se va așterne noul strat, această ultimă operațiune urmând să fie efectuată pe timpul nopții, pentru a reduce disconfortul în trafic.

Pe strada Vopsitorilor, o stradă îngustă, cu sens unic, circulația se va închide în totalitate în perioada lucrărilor, respectiv între 4 martie și 15 aprilie.

Ultima oră

Comentariul meu