constantin șovăială: "forța dreptei sibiu va avea candidați în toate localitățile din județul sibiu"

Organizația Forța Dreptei Sibiu este pregătită de alegeri, indiferent când vor decide cei din partidul UNIC USL2 să le organizeze și în ce formă, comasate sau separate. Au fost identificați candidați la funcțiile de primari și consilieri locali și județeni și au fost create echipe de specialiști care lucrează la un „Program de Guvernare Locală”. Forța Dreptei a reușit, în timp record, să atragă oameni de bună calitate în cel mai tânăr partid din România – semn că românii vor o alternativă la coaliția USL 2 și la partidele extremiste care bântuie România.

„Ne vom prezenta în fața sibienilor cu oameni gospodari, bine pregătiți, candidați care să nu depindă de Guvern și care nu acceptă să stea cu mâna întinsă și capul plecat în fața baronilor PSD sau PNL. O bună administrare a comunității locale nu înseamnă să cerșești fonduri de la Guvern pentru salarii sau proiecte de investiții, ci să atragi investitori, să creezi locuri de muncă, să oferi servicii medicale și educaționale de calitate la tine în comunitate. PSD a ținut comunități întregi în sărăcie, iar PNL a început șantiere pe ultima sută de metri în mai multe comunități. Patru ani de zile, primarii actuali au stat și au desenat Studii de Fezabilitate și panouri cu informații ce țin de cât și unde se va construi ceva, iar acum, sapă gropi și închid drumuri pentru a începe proiectele. Dacă erau gospodari adevărați, acum terminau șantierele și tăiau panglici. Se pare că aceste alegeri i-au luat pe nepregătite, de data aceasta. Totul este după chipul și asemănarea conducerilor partidului și a Consiliului Județean Sibiu”, a declarat deputatul Constantin Șovăială, președinte al organizației județene Forța Dreptei Sibiu.

Domnia sa a mai spus că aceste conduceri s-au lăudat și fotografiat pentru facebook în perspectiva a cât de bine se vor simți pacienții în Noul Spital Județean, iar acum au rămas mute cele două doamne. Ele mute și sibienii fără spital și cu pagubă de milioane la bugetul local. 

Constantin Șovăială a identificat cinci (5) priorități pe care le va cere fiecărui candidat din partea Forței Dreptei să și le asume și să vină cu soluții concrete:

1.        Infrastructură și servicii calitative de bază: Oamenii au nevoie de drumuri bune, sisteme de canalizare funcționale, iluminat public eficient și acces la apă potabilă curată. Investițiile în aceste domenii esențiale sunt vitale pentru creșterea calității vieții în comunitățile locale.

2.        Educație și formare profesională: Dezvoltarea comunităților începe cu investiții în viitorul tinerilor. Oferirea accesului la o educație de calitate și la programe de formare profesională adecvate este esențială pentru a le oferi șanse egale de reușită și a dispune de o forță de muncă calificată.

3.        Oportunități de ocupare a forței de muncă: Crearea și promovarea locurilor de muncă locale sunt cruciale pentru susținerea economiei locale și pentru reducerea șomajului. Viitorii primari ar trebui să se concentreze pe atragerea investițiilor în sectorul privat, precum și pe sprijinirea antreprenoriatului local.

4.        Acces la servicii de sănătate: Oamenii au nevoie de acces la servicii de sănătate adecvate și la îngrijiri medicale de calitate în comunitățile lor. Primarii ar trebui să lucreze împreună cu autoritățile sanitare și cu organizațiile non-guvernamentale pentru a se asigura că fiecare locuitor are acces la îngrijirea medicală de care are nevoie.

5.        Sprijinirea familiilor tinere și a unei coeziuni în comunitate: O comunitate puternică este una în care oamenii se simt conectați și sprijiniți. Tinerele familii au nevoie de creșe și grădinițe, iar bătrânii de un sistem de asistență socială funcțional. Coeziunea inter-generațională și implicarea societății civile în viața comunității sunt esențiale pentru rezolvarea problemelor locale.

Dreapta Unită este pregătită să câștige alegerile, oricâte comasări ar face ei și oricâte piedici ar pune. „Vrem și putem să facem o Românie Modernă, cu oameni muncitori și implicați în comunitățile lor”, a mai precizat deputatul Constantin Șovăială.

Ultima oră

Comentariul meu