prima reacție de la fc hermannstadt după demisia lui dani coman din funcția de președinte. ștefan băcilă: ”nu știm încă cine îl va înlocui”

Președintele de la FC Hermannstadt, Dani Coman a demisionat joi seara de la FC Hermannstadt și va fi prezentat luni la echipa de Liga 2, FC Argeș.

Dani Coman  a fost miercuri, împreună cu antrenorul de la FC Argeș, Eugen Neagoe, la primăria oraşului Piteşti. Ulterior, fostul portar s-a despărțit de FC Hermannstadt și va fi prezentat oficial luni la FC Argeș, așa cum presa centrală specula de peste șase luni.


Acționarul principal de la FC Hermannstadt, Ștefan Băcilă a confirmat că Dani Coman nu mai este președintele clubului sibian. ”Este adevărat că Dani Coman și-a dat demisia. Nu știm încă cine îl va înlocui”  a declarat Ștefan Băcilă pentru Ora de Sibiu. Cel mai probabil, atribuțiile vor fi preluate momentan de directorul sportiv Radu Neguț.

Dani Coman anunțase recent că până în vară va continua la Sibiu. ”Deocamdată eu sunt la Sibiu, vreau să îmi fac treaba cât mai bine aici. Toată energia şi tot ce pot eu voi face pentru Sibiu. Cel puţin până la vară sunt aici şi îmi voi face treaba cât pot eu de bine aici” spunea fostul președinte al FC Hermannstadt în urmă cu o săptămână.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică