echipa de volei fete de la școala i.l. caragiale, pe locul 5 pe țară la olimpiada sportului școlar

Echipa de volei fete a Școlii Gimnaziale ”Ion Luca Caragiale” Sibiu a obținut un meritoriu loc 5 la faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. 

Fetele de la Școala Gimnazială ”Ion Luca Caragiale” au participat la faza finală a Olimpiadei Școlare de volei feminin pentru ciclul gimnazial, competiție care s-a desfășurat la Brăila. Echipa pregătită de profesorul Ionuț Băldău a ratat la setaveraj accederea în semifinale, după ce a pierdut în grupe meciul cu Blaj.

Elevele de la ”Ion Luca Caragiale” s-au clasat pe un meritoriu loc 5, performanță importantă pentru voleiul juvenil sibian.


Eleva Draga Savu a primit premiul special “Centru de perspectivă”, după evoluțiile foarte bune de la faza finală de la Brăila.

echipa de volei fete de la școala i.l. caragiale, pe locul 5 pe țară la olimpiada sportului școlar

 

”Tragerea la sorți a adus Sibiul în grupa de foc, A, iar după victoriile în fața echipelor din Dolj și Ilfov am suferit o singură înfrângere cu echipa din Alba poziționându-ne, prin departajare la setaveraj, pe locul 3 în grupă. Echipa noastră a luptat extraordinar în meciul cu echipa Constanței clasată pe locul 3 în grupa B, obținând încă o victorie. Astfel, cu 3 victorii din 4 meciuri jucate, echipa noastră s-a clasat pe locul V la nivel național.
Felicitări, în primul rând, fetelor pentru curajul și perseverența de care au dat dovadă, părinților care le susțin în dezvoltarea lor ca sportivi, dar și ca viitori adulți responsabili ai orașului nostru, precum și tuturor antrenorilor cluburilor sportive din Sibiu” a declarat profesorul Ionuț Băldău.

LOT Școala Gimnazială ”Ion Luca Caragiale”: Draga Savu, Emilly Tuinstra, Mara Durbaca, Eliza Bardaș, Carolina Mitea, Sofia Burdușel, Teodora Skladal, Andreea Nițu, Sofia Bucea, Teodora Barna

echipa de volei fete de la școala i.l. caragiale, pe locul 5 pe țară la olimpiada sportului școlar

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică