probleme pentru fc hermannstadt înaintea meciului de joi cu petrolul. sota și murgia sunt suspendați

FC Hermannstadt va juca joi, de la ora 19.00, la Sibiu cu Petrolul Ploiești, în etapa a 6-a a play-out-ului Superligii. 

FC Hermannstadt este pe locul 8, cu 28 de puncte, dar presiunea este mai mare pe oaspeți, Petrolul Ploiești fiind pe 11, cu 26 de puncte, la doar cinci puncte de zona locurilor de baraj. Ambele meciuri directe din sezonul regulat dintre sibieni și prahoveni  au avut același scor, 0-0, astfel că joi pe Stadionul Municipal se anunță un meci foarte echilibrat.

YouTube video

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Oțelul!


Laszlo Balint a început destul de bine mandatul la petroliști. După un 2-1 la ”U” Cluj, a venit un 1-1 acasă cu UTA, galben-albaștrii fiind egalați în minutul 83.

După pasul greșit cu Botoșani, antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu își dorește o victorie, care să ducă echipa spre primul loc în play-out.  ”Cu cât trece timpul, în funcție de rezultat putem fi mai liniștiți și să fim sus în play-out, unde ne dorim. Am spus mereu, trebuie să ne dorim mai mult de la noi, nu a fost să fie play-off, nu a fost să fie semifinală de cupă, trebuie să ne dorim locul 1 în play-out. Ne vom bate până la capăt, băieții știu că au bonusuri de performanță pentru locurile 7-8, chiar dacă nu avem drept de acel baraj pentru cupe europene. Jucăm cu Petrolul, o echipă bună, foarte bună în trecut și din punct de vedere defensiv, care primește greu gol, a venit Laszlo Balint de două etape, au patru puncte, el este foarte bine organizat în defensivă, va trebui să avem răbdare, erau și o echipă de tranziție pozitivă, mai ales cu câțiva jucători de viteză. Nu poți schimba totul de pe o zi pe alta sau în două săptămâni, trebuie să fim pregătiți și pe astfel de momente, au și jucători care pot schimba soarta unui joc, trebuie să fim atenți pe greșeala noastră, pentru că nu trebuie să fim surprinși” a declarat tehnicianul.

probleme pentru fc hermannstadt înaintea meciului de joi cu petrolul. sota și murgia sunt suspendați

Formația lui Marius Măldărășanu rămâne redutabilă atunci când vine de jocurile de pe terenul propriu, având 16 jocuri consecutive fără eșec. FC Hermannstadt are doar un eșec suferit acasă, un 0-1 cu Farul, chiar în prima etapă din acest campionat. În etapa trecută, sibienii au smuls un egal acasă în prelungiri (1-1), după ce din minutul 20 au evoluat în inferioritate numerică în fața lui FC Botoșani. În total, 35 din cele 48 de puncte acumulate pe teren au venit de acasă. În ultimele 14 jocuri oficiale de la Sibiu, Hermannstadt nu a primit niciodată mai mult de un gol.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Murgia și Sota sunt suspendați

Tehnicianul are probleme de lot în linia mediană, acolo unde Murgia și Sota sunt suspendați. Ngoma lipsește și el, fiind accidentat. În schimb, Măldărășanu va da șansă și altor jucători, Biceanu fiind anunțat titular. În mod normal, Oroian ar urma să fie trecut mijlocaș central, post pe care a mai fost testat.  ”Sunt ceilalți  jucători, avem încredere în ei, Biceanu a jucat mai mult în prima parte a campionatului și a făcut-o foarte bine, el a avut probleme în iarnă și nu și-a revenit din punct de vedere fizic. A avut probleme la plămâni și a suferit mult, dar el ne-a ajutat foarte mult și sezonul trecut, este rândul lui, avem încredere în el la calitatea pe care o are. Cei care intră trebuie sa joace cel puțin la fel de bine ca ceilalți, dacă nu chiar mai bine” a explicat Marius Măldărășanu.

Echipă probabilă FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Ionuț Stoica (Bejan), Opruț – Balaure, Oroian, Biceanu, Ianis Stoica – Neguț, Paraschiv.

probleme pentru fc hermannstadt înaintea meciului de joi cu petrolul. sota și murgia sunt suspendați

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică