ofertă de muncă de vis! o stațiune de lux plătește bani grei pentru a-i fi testate serviciile

Un complex de lux din Spania a lansat un loc de muncă senzațional! Persoana care va primi postul va trebui să testeze „viața de turist” din interiorul opulentei stațiuni. Astfel, aceasta va trebui să se asigure de calitatea serviciilor incluse, garantate milionarilor care vor plăti sume uriașe pentru o astfel de vacanță. Pentru „munca” depusă, angajatul va fi recompensat cu 1.000 de euro pe zi.

Stațiunea Infinitum, situată pe Coasta Dorada a Tarragoniei- un oraș spaniol din regiunea Cataloniei- face angajări. Oferta de muncă lansată i-a lăsat fără cuvinte pe spanioli, după ce aceștia au aflat din anunțul publicat pe o platformă destinată recrutărilor, că se caută un om dispus să experimenteze viața de lux pe care ar duce-o turiștii. Pentru un asemenea job, angajatul ar primi, la finalul fiecărei zile, nu mai puțin de 1.000 de euro.

Potrivit Elmundo.es, doritorii se pot înscrie în procesul de selecție, înregistrându-se pe InfoJobs– platforma care găzduiește oferta de vis, denumită „Fotocasa luxury home tester”. După lansarea ofertelor de vacanță, persoana selectată va putea să încerce toate serviciile incluse. Totodată, pentru candidați, e important de precizat faptul că stațiunea Infinitum este recunoscută drept „Cea mai bună stațiune de golf rezidențială din Europa” și „Cea mai bună stațiune de golf din Europa” de către World Golf Awards. De trei ani, destinația exclusivistă mai găzduiește și „Cel mai bun club de pe plajă din Europa”, potrivit World Travel Awards.


Fișa postului: odihnă, plajă și distracție

Sarcinile pe care le-a trasat angajatorul sunt de vis, astfel că persoana selectată va trebui să testeze cazările și să se odihnească în diferite spații din interiorul stațiunii. De asemenea, angajatul va mai trebui să experimenteze toate serviciile oferite unui turist, pentru a confirma că șederea se ridică la cele mai înalte standarde. Pe lângă alte activități- surpriză, persoana angajată va mai avea acces la Beach Club, la 10 piscine, trei terenuri de golf și o varietate de restaurante rafinate.

Pe lângă salariu, lucrătorului îi mai sunt asigurate cazarea, transportul dus-întors de la domiciliul personal la stațiune, dar și deplasările în interiorul campusului paradisiac. Cel care va trece de interviul de angajare va mai primi din partea echipei de recrutare și un kit premium „Cool Jobs”.

„Ne-am dorit să facem un pas mai departe, mizând pe o experiență de lux în care persoana selectată se va putea cufunda în universul unei stațiuni high-end, contribuind la îmbunătățirea standardelor de servicii.”, a comentat Nilton Navarro, Brand Manager InfoJobs. În același timp, Bárbara Puyol, Brand Manager al Fotocasa, a afirmat că „este o oportunitate de a te bucura de o stațiune, prin această ofertă de muncă!”.

Obligația principală a persoanei selectate va fi, exclusiv, aceea de a testa facilitățile verificând, totodată, dacă totul este în stare perfectă, a mai subliniat echipa de recrutare.

Ultima oră