bărbat împușcat în picior după ce a atacat mai mulți polițiști cu un topor
foto BZI

Un bărbat din localitatea Miroslava, judeţul Iaşi, a fost rănit miercuri după ce a fost împuşcat de poliţişti, deoarece a devenit agresiv și i-a atacat cu un topor. Poliţiştii se aflau la locuinţa bărbatului pentru a o căuta pe mama acestuia, după ce celălalt fiu al ei, care se află în străinătate, a sesizat că vecinii nu o mai văzuseră de ceva vreme, scrie Digi24.

Potrivit informațiilor oferite de Poliţia judeţeană Iaşi, un bărbat cu domiciliul în Marea Britanie a sesizat poliţia după ce vecinii din comuna Miroslava i-au transmis că nu și-au mai văzut mama. Femeia locuieşte împreună cu fratele său, aflat în ţară. În urma verificărilor efectuate la domiciliul acesteia din comuna Miroslava, poliţiştii l-au identificat pe fiul femeii, care, la vederea lor, i-a atacat cu un topor.

Poliţiştii l-au somat să înceteze comportamentul agresiv, dar acesta nu s-a conformat, astfel că au fost nevoiți să tragă focuri de avertisment cu arma din dotare. Bărbatul a fost rănit la un picior și a fost imobilizat de poliţişti. Niciunul dintre agenți nu a suferit leziuni în urma intervenţiei. Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţia Iaşi anunţă că se fac cercetări pentru a stabili împrejurările incidentului. De asemenea, poliţiştii susţin că „se efectuează verificări pentru a o găsi pe femeie”.

Ultima oră