adidași furați de un hoț de pe geamul unui apartament din valea aurie (video)

Un locuitor din cartierul Valea Aurie, Sibiu, a declarat că un hoț i-a furat o pereche de încălțăminte de pe pervazul ferestrei, duminică, 19 mai, în jurul orei 20:00. Bărbatul a precizat că, dintre cele trei perechi de încălțăminte care erau pe geam, hoțul a ales să o fure pe cea mai valoroasă.

Bărbatul spune că furtul a fost premeditat, deoarece, cu ajutorul unui vecin care avea montate camere de supraveghere, a putut observa cum patru tineri au coborât cu câteva ore înainte dintr-o mașină roșie și au inspectat zona. Apartamentul în care locuiește bărbatul, situat pe Aleea Fântânele, se află la parter, ceea ce a ușurat accesul hoțului la locul unde papucii erau puși la uscat.

„Duminică, 19 mai, în jurul orei 20, cineva a furat de pe pervazul geamului situat la parter o pereche de încălțăminte. Am căutat pe camerele de luat vederi din zonă și aparent patru tineri au sosit cu o mașină roșie. Au parcat chiar în fața geamului, au observat că pe pervaz erau câteva perechi de încălțăminte, iar ulterior, după ce s-a mai întunecat puțin afară, au acționat. Nu i-am mai văzut în cartier. L-am intrebat si pe fratele meu care e mai mic decât mine și nu i-a mai văzut nici el. Două sau trei perechi aveam pe pervaz și si le-au luat pe cele care erau mai scumpe”, spune sibianul.

Bărbatul a depus o plângere la poliție și speră ca autoritățile să îl prindă pe făptaș și dorește să tragă un semnal de alarmă pentru vecini și ceilalți cetățeni, astfel încât să prevină apariția unor cazuri similare în viitor.

„S-a făcut plângere la poliție în cursul acestei săptămâni, au fost prezentate și probele video și așteptăm să se soluționeze. Le-am dat numele și adresa vecinului să se uite pe camerele lui sau la Profi, că și acolo au fost. Trist totuși că se întâmplă încă așa ceva și ar trebui luată ca o atenționare pentru restul cetățenilor.

Ultima oră