râuri de lacrimi pentru iliuță, sibianul care a murit în accidentul de atv de la păltiniș 

Un bărbat în vârstă de 58 de ani a murit duminică după-amiaza după ce s-a răsturnat cu un ATV în Păltiniș. Medicii care au venit în sprijin au încercat în zadar să îl resusciteze. Iliuță a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. 

Sibianul se afla pe drumul forestier Rășinari – Valea Caselor – Păltiniș când s-a răsturnat cu un ATV și a rămas prins sub vehicul. Au venit în ajutorul lui salvamontiști, polițiști, jandarmi și un echipaj SMURD. Ambulanța nu a putut ajunge până la locul accidentului, astfel că medicul a fost ajutat de salvatorii montani să ajungă până la victimă. (DETALII DESPRE ACCIDENT AICI)

Bărbatul a fost extras ulterior de sub ATV, iar medicul a început să îl resusciteze. Din păcate însă, manevrele au fost în zadar, căci omul a decedat. 

Familia și apropiații sunt îndoliați

Bărbatul decedat avea 58 de ani, era din municipiul Sibiu și se numea Iliuță Popescu. O mulțime de oameni îl plâng astăzi, fiind șocați de cele întâmplate. 

Oamenii au transmis mesaje de condoleanțe prin intermediul rețelelor de socializare. 

„Frățiorul meu drag, mi-e greu să spun drum lin spre cer, dar e adevărat că moartea nemiloasă te-a luat numai la 58 de ani. Ai plecat cu ATV-ul la o plimbare și te-au adus într-un sac, dragul meu frate! Dumnezeu să aibă grijă de tine!”, a scris sora bărbatului decedat pe Facebook. 

„Îmi este greu să cred, dar e adevărat, ai plecat mult prea devreme dintre noi! Dumnezeu să te odihnească Iliuță, iar pe voi, Adriana și Alex, putere să treceți peste acest moment!”, a scris pe rețelele de socializare o cunoștință. 

„Dumnezeu să te ierte, prieten drag! Prea devreme ai plecat”, a scris o altă persoană. 

„Doamne, nu pot să cred. Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în împărăția cerului pe finul Ilie! O pierdere și o durere imensă”, a scris o altă persoană. 

Ultima oră