președintele usr, cătălin drulă anunță că adu a câștigat primăria timișoara și sectoarele 1 și 2 din bucurești

Drulă a mulțumit alegătorilor români pentru sprijinul acordat, subliniind că aceștia au avut încredere „în singura forță de dreapta autentică din România, Alianța Dreapta Unită”.

De asemenea, el l-a felicitat pe Nicușor Dan, care, conform sondajelor de opinie, își va continua mandatul de primar al Capitalei.

„Am câștigat și Timișoara și urmărim cu atenție rezultatele din toate orașele mari din România. Colegii noștri sunt prezenți în secțiile de vot și monitorizează cu atenție fiecare vot numărat în Brașov, Bacău, Iași, Constanța, Baia Mare, Arad și multe alte localități din țară. Am câștigat și Sectorul 1 și Sectorul 2”, a declarat Cătălin Drulă.

Dacă rezultatele anunțate de Drulă se confirmă, Clotilde Armand își va continua mandatul la Primăria Sectorului 1, Radu Mihaiu va rămâne primar al Sectorului 2, iar Dominic Fritz va continua ca primar al Timișoarei pentru încă un mandat.

Dominic Fritz spune că a câștigat un nou mandat de primar al municipiului Timișoara. „Cert este că astăzi stăm în fața timișorenilor ca învingători”, spune el.

„Dragi prieteni, ce a fost acum o oră, doar niște zvonuri, acum este o certitudine. Alianța Timișoara Unită a câștigat Timișoara. După numărătoarea noastră paralelă, cam din aproape un sfert din secții avem rezultate și după aceste rezultate DF a câștigat 49%, iar Nicolae Robu a câștigat 35%”, spune Domninic Fritz.

El spune că acest rezultatul „se poate mișca într-o parte sau în alta”.

„Dar cert este că astăzi stăm în fața timișorenilor ca învingători. Astăzi timișorenii au dat un vot să mergem înainte, timișorenii au votat să mergem înainte să investim în educație și să ne asigurăm că fiecare copil din Timișoara are acces la o infrastructură de educație de calitate. Timișorenii au votat să mergem înainte să investim în sănătate și să facem în sfârșit un nou spital municipal. Astăzi timișorenii au votat să investim în contuinuare în infrastructura orașului, într-un transport comun de calitate. Da, astăzi timișorenii au votat să mergem înainte să recuperăm fiecare metru pătrat furat din patrimoniul Timișoarei”, adaugă Fritz.

Ultima oră