aur intră în consiliul local sibiu. fodor a anticipat: „nu e nicio surpriză” (video)
foto: arhivă

AUR va intra în Consiliul Local al municipiului Sibiu, arată rezultatele alegerilor locale. Primarul reales, Astrid Fodor, spune că nu este surprinsă. 

Rezultatele alegerilor locale, potrivit datelor centralizate de pe site-ul roaep.ro, arată că FDGR a obținut cele mai multe voturi în Consiliul Local. Pe al doilea lor se situează PNL, fiind urmat de ADU (USR-PMP-Forța Dreptei) și de PSD. AUR a intrat, de asemenea, în Consiliul Local, având peste 9% din voturile sibienilor. 

Primarul Astrid Fodor spune că nu este surprinsă că AUR a intrat în CL, menționând că va colabora cu toate formațiunile politice. 

„La nivel național nu am prea urmărit rezultatul alegerilor, nu am avut efectiv timpul și paciența necesară. La nivel local m-am așteptat să intre o formațiune politică nouă. Nu este nicio surpriză. Am spus, și cu ei eu sunt dispusă să discutăm, să vedem, să găsim o cale de colaborare”, a spus Astrid Fodor. 

aur intră în consiliul local sibiu. fodor a anticipat: „nu e nicio surpriză” (video)

VEZI AICI TOATE ȘTIRILE DESPRE ALEGERI

„Am studiat cu mare atenție rezultatul votului referitor la partidele care intră în Consiliul Local și vreau să îi asigur de întreaga mea deschidere pentru colaborare indiferent de culoarea politică. Pentru mine e important să avem aceeași viziune pentru Sibiu în sensul dezvoltării și să ținem cont de interesele acestui oraș”, a declarat Astrid Fodor. 

Citește și: Rezultate finale alegeri locale 2024 Sibiu 

Ultima oră