A doua ediție a întâlnirii de networking dedicată persoanelor pasionate de mediul online găzduită Barul Atmosphere, situat la mezaninul hotelului Golden Tulip Ana Tower din Sibiu, va avea loc sâmbătă, 13 Noiembrie 2010, începând cu ora 12.00. Principalii parteneri media ai acestei ediții sunt Spixii.ro și Ora de Sibiu, care vor asigura și de data aceasta livestreamingul evenimentului.

[nggallery id=632]

#hmeet2 e un eveniment „semiformal” care îmbină relaxarea unei întâlniri informale cu structura și informația unei conferințe. Pentru că se adresează unui public obișnuit să comunice online, #hmeet se focusează pe crearea de oportunități reale și egale de interacțiune offline pentru participanți. Numele #hmeet vine de la Hermannstadtmeet. Diezul este un semn folosit pe twitter în fața unor cuvinte și se numește hashtag. H-ul vine de la Hermannstadt iar meet semnifică întâlnire în limba engleză.

Promovează Sibiul on-line

”Tema acestei ediții este Promovarea online a Sibiului și a proiectelor sibiene de succes. Evenimentul care durează cinci ore este structurat în trei sesiuni cu două pauze de cincisprezece minute între ele. Prima sesiune este dedicată unei practici de social networking, inspirată din speed datingul american, pe care am botezat-o Get Followers. Urmează o pauză în care participanții vor vizita restaurantul panoramic 585 Fusion aflat în cel mai înalt punct al orașului, la exact 585 de metri deasupra nivelului mării. Cea de-a doua sesiune este rezervată prezentărilor pregătite, printre alții, de Astra Film, organizatorii campaniei 10 Mari Sibieni, SmartGifts.ro, Poken sau Atrium Cafe. După ultima pauză participanții vor putea participa la un joc de șarade despre online-ul românesc. Regulamentul, descrierea programului și detalii suplimentare despre vorbitori și susținători sunt disponibile pe blogul evenimentului hmeet.wordpress.com”- Cosmina Șipoș

Zeci de participanţi


#hmeet2 este dedicat tuturor celor pasionați de mediul online fie că sunt bloggeri, twitteriști, antreprenori, designeri sau progamatori. La această ediție #hmeet sunt așteptați peste 40 de participanți din toată țara. #hmeet2 este susținut de Ana Hospitality Group, care oferă pe lângă un spațiu de desfășurare al evenimentului și numeroase alte discounturi participanților. SmartGifts.ro și PrintCenter.ro sunt sponsorii #hmeet2. Principalii parteneri media ai acestei ediții sunt Spixii.ro și Ora de Sibiu, care vor asigura și de data aceasta livestreamingul evenimentului.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică