video foto doliu la junii sibiului. acordeonist mort și saxofonist rănit în accidentul din dealul dăii

Acordeonistul Câlțea Ferenctz a murit, iar saxofonistul Busuioc Mircea este rănit și a fost internat la Spitalul Clinic Județean Sibiu. Cei doi au fost în autoturismul implicat în gravul accident auto avut loc duminică la prânz pe Dj106 între Sibiu și Agnita, pe Dealul Dăii.

 

 

Accidentul auto avut loc duminică la prânz și soldat cu doi morți și un rănit, a adus tristețe în sânul Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului și asta pentru că doi dintre colaboratorii acestora au fost implicați în evenimentul rutier.

VEZI ȘI: Acordeonistul de la Junii Sibiului decedat în Dealul Dăii, va fi înmormântat miercuri

Mașina cu care aceștia se deplasau într-un alai de nuntă a izbit puternic un cap de pod. În urma accidentului doi pasageri au decedat, iar un al treilea a fost rănit.

VEZI ȘI: FOTO Mesaje emoționate de la Junii Sibiului după decesul acordeonistului Câlțea Frerenctz și rănirea saxofonistului Mircea Busuioc

Astfel saxofonistul Mircea Busuioc în vârstă de 36 de ani, a fost transportat la Spitalul Județean Sibiu, acolo unde a și fost internat.

Din cauza accidentului  circulatia a fost blocata  timp de o  ora pe soseaua care leaga Sibiul de orasul Agnita.

mircea busuiocColegul acestuia, Câlțea Ferenctz și el colaborator vechi la Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului, a rămas prins între fiarele mașinii și din păcate medicii de la SMURD Sibiu nu au mai putut face nimic pentru salvarea lui.

VEZI AICI FOTOGRAFII ȘI DETALII DESPRE TRAGICUL ACCIDENT DIN DEALUL DĂII

Acordeonistul a murit la câteva minute după accident. busuioc 3

Și șoferul care se afla la volanul mașinii ce a încercat să iasă din coloana de alai de nuntă, fără să vadă că din sensul opus venea o altă mașină, a decedat după ce mașina oe care o conducea, o Dacia Logan, a intrat într-un cap de pod.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=WXClQBDrLF4″]
 

Ultima oră

Comentariul meu