video csu a plecat în turneu în austria fără lituanianul zyle. uite ce spun jucătorii despre acest cantonament!

Baschetbaliștii de la CSU au plecat, într-un turneu de pregătire, în Austria, fără lituanianul Zyle. Acesta va face joncţiunea cu echipa, chiar în cantonamentul de pe tărâm austriac.

 

Până pe 18 septembrie 2014, CSU Atlassib Sibiu va avea cinci meciuri de verificare, urmând să se întorcă la Sibiu pentru a se pregăti pentru meciurile din Cupa României si campionat.

 

CSU Atlassib a luat ieri drumul Austriei, unde are planificate antrenamente si cinci partide de verificare, extrem de importante.

Acestea sunt programate să aibă loc în 10 septembrie cu BC Zepter Viena, în 12 septembrie împotriva jucătorilor de la Arkadia Traiskirchen, pe 14 cu cei de la Sopron (Ungaria), iar în 16 sepembrie cu UBC Güssing Knights. Ultimul meci din turneul de pregătire va avea loc pe 17 septembrie, când CSU Atlassib Sibiu va juca împotriva celor de la BK Klosterneuburg.

 

Massamba spune că e fericit că a ajuns la Sibiu

Brice Massamba (foto dreapta), pivotul suedez de origine congoleză, cea mai nouă achiziție a CSU Atlassib Sibiu, e încântat să joace alături noua sa echipă. ”Știu despre club (n.r. CSU Atlassib Sibiu) că este foarte bun, că a terminat mereu în primele patru, iar anul acesta am înțeles că echipa s-a mai întărit față de anul trecut. Sper să facem împreună o figură bună la următoarele meciuri și în campionat”, a spus Brice Massamba.

 

Perisic lucrează la tactică

Cu lotul definitivat, Miodrag Perisic speră să facă o figură bună în campionat și va folosi acest turneu de pregătire pentru a transforma echipa într-una compactă.

„Vom începe să lucrăm pe parte de tactici și sper ca acest turneu să ne ajute mult. Vom vedea, după aceste 10 zile de cantonament în Austria, echipa, vom știi clar unde mai trebuie lucrat, pentru a fi pregătiți pentru următoarele meciuri și pentru campionat”, a declarat Miodrag Perisic, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.

Din lotul CSU Atlassib Sibiu, în sezonul 2014-2015, fac parte: Milos Bojovic, Slobodan Popovic, Brandon Johnson, Levar Seals, Brice Massamba, Zyle Gediminas, Octavian Popa Calotă, Vlad Tincu, Flavius Lăpuște, Norbert Pascu, Georgian Păun, Sorin Raducan si Lucian Manitiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=Sna4uBYPwu8″]

Ultima oră

Comentariul meu