thellmannPrimarul Sibiului nu merge la funeraliile fostului coleg de la FDGR. Thellmann va fi înmormântat duminică în jurul orei 16.30.


Primarul Sibiului, Klaus Johannis a anunţat public că nu va participa la înmormântarea lui Daniel Thellmann. Edilul din Mediaş a fost în primul său mandat ales ca membru al FDGR, la conducerea primăriei. Johannis s-a supărat pe Thellmann după ce acesta a trecut în tabăra PDL-ului. „Nu merg la înmormântare” a spus Johannis. Acesta spune că încă nu s-a luat o decizie în privinţa punerii unui candidat din partea FDGR la alegerile ce trebuie organizate în 90 de zile, pentru desemnarea unui nou primar la Mediaş.

Înmormântat în cimitirul Evanghelic

Cetăţenii Mediasului îşi pot lua ramas bun de la cel care a condus destinele oraşului în ultimii cinci ani, la înmormântarea ce are loc duminică în urbea de pe Târnava Mare. Trupul neînsufleţit al celui care a fost primarul Mediasului , Daniel Thellmann a ajuns în Medias joi, iar între orele 18.00 şi 20.00 a fost depus la Primăria Municipiului Medias. Slujba de Saracusta va avea loc sambata începand de la ora 18.30. Ceremonia de înmormantare va începe duminică la ora 14.00 şi va avea loc la sediul Primariei Municipiului Medias. Convoiul funerar se va opri la Cimitirul Evanghelic din Medias unde va fi oficiata slujba de înhumare in jurul orei 16.30.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. La inmormantarea acestui om de exceptie au sosit prieteni din orasele infratite,din Olanda si Ungaria.De la sute si mii de kilometri!Credeam din tot sufletul ca ranchiunile si orgoliile politice se destrama,ca in fata mortii crancene si neinduplecate umanismul,compasiunea fata de familia greu incercata si dragostea fata de aproape sunt sentimente mult mai puternice decat amorul propriu.Dumnezeu sa-l odihneasca!