ioanaPentru o cauză nobilă, 50 de artişti sibieni vor susţine în acest weekend o serie de spectacole la Teatrul de Vară şi la Sala Thalia. Artiştii vor să ajute la strângerea sumei de bani de care tânăra sibiancă Ioan Costea,  bolnavă de leucemie, are nevoie pentru a efectua transplantul de celule stem care îi poate reda speranţa la viaţă.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu cu sprijinul Filarmonicii de Stat Sibiu şi www.designbank.ro.

Vineri 2 octombrie, de la ora 19 :00, la Teatrul de Vară, trupele de artă medievală Amaro, Artgotica şi Cavalerii « Cetăţii Roşii » deschid weekendul cu trei spectacole de animaţie şi teatru medieval.

Sâmbătă 3 octombrie, de la ora 19 :00, la Sala Thalia, Teodora Ciocănea, Sebastian Stan, Tudor Barbu , Victoria Meiţescu şi Viorica Telceanu îi vor aştepta pe toţi sibienii pentru un regal al muzicii populare ardeleneşti.

Duminică, 4 octombrie, de la ora 14 :00, la Teatrul de Vară, Guilty Lemon, Corul Liceului de Artă Sibiu şi Studenţii de la Secţia Artă Teatrala a Universităţii Lucian Blaga Sibiu îi aşteaptă pe sibienii cu ritmuri de jazz, muzică de cor şi spectacolul « Jocul de-a teatrul ».

Pentru fiecare spectacol, biletul va fi 10 lei şi va putea fi achizitionat în seara evenimentului de la intrarea în sala de spectacol. Toţi banii strânşi vor fi depuşi în conturile deschise pe numele Ioanei Costea la BCR Sibiu.

Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Sibiu îşi propune să continue seria acestor spectacole şi în lunile următoare cu speranţa că împreună cu sibienii se vor strânge toţi banii necesari transplantului de celule stem şi astfel Ioana Costea va învinge boala cumplită de care suferă.

Ultima oră

Comentariul meu