tnl a organizat cupa microbiştilor la cisnădie. urmează baschet în parcul tineretuluiSâmbătă a debutat un nou proiect al Tineretului Liberal din Sibiu, proiect ce poartă numele de “Săptamana sportului”. Cisnădia a fost gazdă a comepetiţiei. PArcul Tineretului va găzdui marți competiții de baschet.

Primul eveniment a avut loc la Cisnadie, unde TNL Cisnadie a organizat “Cupa microbistilor”, o actiune prin care tinerii au vrut “sa transmita cisnadienilor microbisti ca sportul nu va fi dat de-o parte în oras”, a declarat preşedintele TNL Cisnadie, Gabriel Tudosescu. În competitie s-au inscris 6 echipe formate din cate 6 jucatori cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, din care 5 echipe din Cisnadie si o echipa a TNL municipiului Sibiu.  Meciurile s-au desfasurat pe terenul din incinta Grupului Scolar de Industie Usoara “MIU” din Cisnadie. Invingatorii competitiei au fost premiati la sfarsitul evenimentului in conformitate cu locul obtinut cu cupe , medalii, diplome,treninguri, ticouri si mingi de fotbal.

Baschet în Parcul Tineretului

“Saptamana sportului” va continua marti, 18 mai, in Parcul Tineretului cu un campionat de baschet organizat de CSL Sibiu. Pentru ca Sibiu este un mare iubitor de baschet, toti cei care vor sa se inscrie pot veni luni, 17 mai, la sediul PNL de pe tnl a organizat cupa microbiştilor la cisnădie. urmează baschet în parcul tineretuluiAvram Iancu intre orele 18.00-20.00. Campionatul de baschet va incepe marti, de la orele 14, in Parcul Tineretului.

Mişcare în Sub Arini

O alta invitatie la sport adresata sibienilor  va fi organizata sambata, 22 mai, in Parcul Subarin, de catre TNL Municipiul Sibiu. Evenimentul va incepe la orele 12.00, la intrarea in Parcul Subarin, pe platforma din fata hotelul Silva. Sibienii prezenti vor putea sa faca miscare in aer liber, jucand, impreuna cu alti tineri, fotbal, volei, badminton si multe altele. “Asteptam un numar mare de participanti pentru a ne bucura impreuna de aer curat si miscare”, declară Presedintele Organizatiei Municipale TNL, Kosman Alexandru.

Ultima oră

Comentariul meu